Benvingut a Lob Solar 

Si vostè està pensant en canviar-se a l'energia solar, ha vingut al lloc adequat.

L'energia solar té molts avantatges. Sàpiga per què:

 

És una bona inversióGreen investment

Els preus dels panells solars han caigut dràsticament en l'última dècada. Panells moderns, d'alta eficiència, amortitzen la inversió en uns 5 anys, mentre que els fabricants donen una garantia de potència de sortida de 25 a 30 anys. Els panells solars no tenen parts mòbils, el que els permetrà treballar durant molts anys.

De fet, tenen una vida útil de 35 anys aproximadament. Els preus dels combustibles fòssils (llegir electricitat) d'altra banda, estan augmentant i s'espera que ho facin encara més en els propers anys. Depenent del lloc on s'instal · li, l'energia solar pot reduir les seves factures d'electricitat, o fins i tot fer-les desaparèixer del tot.

 Un sistema d'energia solar augmenta el valor de venda d'una casa, alhora que atreu més inversors o compradors conscienciats amb el medi ambient.

 

La seva energia és autosuficientindependence2

L'opció solar li permet produir energia des del sostre de la seva pròpia llar. És estable, autosuficient i vostè sap exactament d'on prové l'electricitat. Encara que es vagin esgotant els combustibles fòssils i augmenti la demanda mundial, vostè estarà menys exposat a la mercè dels mercats.

Moltes persones ja han pres la decisió de decantar-se per l'energia solar, només per aquest sentiment d'independència i llibertat. La seva autosuficiència energètica els beneficia avui, però també beneficia el nostre futur col · lectiu.

 

Contribueix a un entorn més net

En reduir o eliminar la seva dependència dels grans proveïdors d'energia que cremen combustibles fòssils per proveir la major part de la nostra electricitat, contribueixen activament a la reducció de gasos d'efecte hivernacle. Usant energia solar no allibera emissions o contaminació, ja que és una energia verda i neta.

Ha quedat clar a hores d'ara que l'energia renovable és l'única solució per a les nostres necessitats d'energia per al present i per al futur.

Només un quilowatt d'energia solar compensarà 23.000 kg de gasos d'efecte hivernacle i és l'equivalent a la plantació de 23 arbres .